Tulokset

keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Retry

Joulu 2006. Piikkiö oli vielä oma kuntansa. Joulu oli lämmin, Suomella oli vasta yksi jääkiekon maailmanmestaruus. Olin kahdeksan vuotias. Joulupukki toi tuona jouluna minulle lahjaksi NHL 2006 jääkiekkopelin. Voitte arvata, kyseinen peli päätyi aika nopeasti pelikonsolin sisään ja se sai pysyäkin siellä melko rauhassa. Muut pelit saivat katsoa kateellisena vierestä, kun yksi peli sai pyöriä pleikkarin sisällä iloisesti. Aika äkkiä pelaaminen sai omanlaisen piirteensä. Aina oli pakko voittaa. Viimeinen keino tappioiden välttämiseksi oli vakio. Se tehtiin pelin viimeisillä sekunneilla, kun tilanne näytti pahalta. Peli paussille ja valikosta Retry kohdan etsiminen. Aloita ottelu uudelleen. Aloita blogi uudelleen. Ajattelin nyt painaa täällä internetin ihmeellisessä maailmassa, Blogger sivustolla Retry nappia ja aloittaa blogin kirjoittamisen uudelleen. Aikaa edellisestä kirjoituksesta onkin vierähtänyt jo roimasti. Reilut pari vuotta. Ehkä nyt on jo korkea aika painaa Retry nappia!

Pyöräilyn saralla on mielenkiintoiset kuviot tällä hetkellä käynnissä. Moni asia on muuttunut viimeisen parin kuukauden sisällä. Sain syyskuun lopulla suoritettua varusmiespalvelukseni loppuun Santahaminassa Puolustusvoimien Urheilukoulussa. Vuosi armeijan vihreissä meni lopulta aika nopeasti ja mukaan tarttui reilu tiedustelijan rinkallinen upeita kokemuksia ja hyviä ystäviä. Arki on muuttunut merkittävästi noista ajoista, kun on pystynyt keskittymään paremmin harjoitteluun. Heti armeijan loputtua aloitin myös työt pyörälähettinä Turussa. Hommaa on nyt takana pari kuukautta ja työt sujuneet kivasti. Ajoa tulee pyörän päällä töiden ansiosta huomaamatta aika kovia määriä ja siihen päälle kun vielä treenailee ns. kunnon treenit niin homma luistaa oikein kivasti.

Kaudeksi 2019 palaan takaisin kasvattajaseuraani Turun Urheiluliittoon. Syynä seuran vaihtoon on yksinkertaisesti haluni nostaa itseni uudelle tasolle. Urheiluliitolla on tällä hetkellä erittäin kehitys kykyinen ja ammattimaisesti johdettu joukkue, johon oli ilo liittyä muutaman vuoden tauon jälkeen. Ajajillamme on sekä yksilöinä että yhdessä joukkueena kovat tavoitteet, ja niitä on mukava tavoitella yhdessä. Ensi kauden kisoissa kannattaa olla tarkkana mustakeltaisen junan kanssa (lue: etenkin Lattomeriajossa!). :)

Moni media huomioi kivasti seurasiirtoni ja tässä linkit pariin aiheeseen liittyvään juttuun:

http://www.kestavyysurheilu.fi/pyoraily/20359-kilpapyorailija-jesse-uusiperhe-palaa-turun-urheiluliiton-paitaan

https://www.ts.fi/urheilu/4152679/Paluumuuttaja+Jesse+Uusiperhe+taydentaa+Turun+Urheiluliiton+lupaavan+pyorailyjoukkueen++Haluan+nostaa+itseni+uudelle+tasolle

https://www.turkulainen.fi/artikkeli/721184-huippupyorailija-palaa-turkuun

Myös valmennuskuvioissani on tapahtunut iso muutos, kun päätimme entisen valmentajani Tommi Martikaisen kanssa kolme vuotta kestäneen yhteistyömme ja aloitin yhteistyön Mika Simolan kanssa. Mikan kanssa ollaan nyt painettu hommia se pari kuukautta, ohjelmoitua harjoittelua takana nelisen viikkoa. Hommat ovat lähteneet hyvin käyntiin ja kehitystä on tapahtunut monella rintamalla. On ollut ilo paiskia yhdessä hommia erittäin motivoituneen ja innostavan valmentajan kanssa. Innolla odotan, mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan! Puhumattakaan ensi kesästä! Muutosten myötä haluan vielä kiittää Tommia viimeisistä kolmesta vuodesta!

Marraskuun alussa painettiin treenikausi kunnolla käyntiin Urheiluliiton iskukykyisellä ryhmällä Falunissa Ruotsissa rataleirillä. Leirillä saatiin hyviä vetoja jalkoihin ratapyörällä ja leirin kruunasi Falunin paikalliset ratakisat, joissa ohjelmana oli Omnium. Viimeistään Omiumissa saatiin kaikki annettua itsestämme viimeiset voiman rippeet Falunin radalle ja seuraavana päivänä olikin ilo lähteä kohti punavalkoista Viking Linen laivaa ja kotia. Tai siis doping testin kautta. Ja tietysti vielä pienen rata ilta session jälkeen! :)

Leirin jälkeen hommat (ja jalat) ovat pyörineet kotona hyvin ja TYA hierontapiste on pitänyt huolen että palautuminen töistä ja treeneistä onnistuu mahdollisimman hyvin! Uutta leiriä on pukkaamassa jo parin päivän päästä, kun tällä kertaa Urheiluliiton mersu suuntaa kohti Liettuan Panevezysia ja kauden toista rataleiriä. Katsotaan mitä leiri tuo tullessaan!

Pysy kuulolla!

Loppuun vielä kuva NHL06 pelistä, koska, miksi ei!



kuva: Lukie Games

-Jesse




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti